Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Primarie

http://primariadarova.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta primaria comunei Darova, din judetul Timis.

Pe langa informatiile referitoare la activitatea primariei, conducere, organigrama si statutul acesteia, site-ul de prezentare ofera si informatii despre istoria primariei, precum si despre componenta Consiliului local.

In plus, site-ul de prezentare include si o sectiune de Noutati, unde sunt publicate diverse acte administrative, acte de stare civila, declaratii de avere, formulare de taxe si impozite, precum si anunturi sau curiozitati.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu o Galerie Foto, care prezinta in imagini cladirea si birourile primariei.

De asemenea, sectiunea de Contact a site-ului de prezentare ofera, pe langa datele de contact, si un formular online de contact. Mai mult, de aici poate fi accesata si o harta cu imagini din satelit, care permite localizarea Primariei.

Aceste informatii si imagini pot fi administrate cu usurinta prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta ii ofera administratorului posibilitatea de a adauga, sterge sau edita informatii sau fotografii, printr-un proces simplu, asemanator trimiterii unui e-mail.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii aditionale de administrare site, oferite de ZAO Media.

Pe langa aceste servicii, in pachetul de servicii de webdesign oferit, sunt incluse si servicii de mentenanta site, precum si servicii de optimizare web, pentru o indexare optima a site-ului in motoarele de cautare.

Pentru o mai buna experienta a utilizatorului, site-ul de prezentare a fost creat pe un design responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite