Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Reparatie si distributie utilaje si piese de utilaje

http://pigorety.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile oferite de compania brasoveana Pigorety, in domeniul reparatiei si vanzarii de utilaje si piese de utilaje.

Site-ul prezinta informatii despre companie si activitatea acesteia, precum si despre serviciile oferite si produsele comercializate.

Formatul dinamic al site-ului de prezentare permite accesarea acestor informatii atat din meniul principal, cat si din pagina initiala a site-ului.

Aceste informatii sunt organizate pe categorii de servicii si produse, pentru facilitarea accesului utilizatorilor la informatie. Pentru fiecare serviciu si produs, site-ul contine o pagina proprie, unde sunt afisate detalii, imagini si tarife.

In plus, produsele oferite spre vanzare sunt organizate si intr-un meniu lateral, sub forma de lista, pe categorii de produse.

Pentru o localizare mai usoara si rapida a informatiilor publicate pe site, site-ul de prezentare contine si o bara de cautare a informatiilor si produselor.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului.

Continutul publicat pe site poate fi administrat cu usurinta, prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze imaginile si informatiile publicate pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii aditionale de administrare site, oferite de ZAO Media.

Pe langa aceste servicii de webdesign si administrare site, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si servicii de optimizare web, pentru o clasare cat mai buna a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului fara problem, de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite