Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Cazare si agrement

http://pensiunealastruti.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova Pensiunea La Struti din Targu Neamt si serviciile de cazare si agemement oferite de aceasta.

Site-ul de prezentare ofera, astfel, informatii referitoare la unitatea de cazare si facilitatile acesteia, serviciile de agrement oferite, precum si informatii despre imprejurimi.

Site-ul de prezentare contine si o Galerie Foto, care prezinta pensiunea, imprejurimile si activitatile de agrement pe care aceasta le desfasoara.

Pe langa datele de contact furnizate la sectiunea de Contact, site-ul de prezentare ofera si o harta in timp real, care permite localizarea pensiunii. In plus, site-ul de prezentare pune la dispozitie si un formular online de contact, care permite trimiterea unei solicitari de oferta.

In ceea ce priveste administrarea site-ului, acesta este prevazut cu un panou de administrare, care permite editarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca editarea unei postari pe o retea de socializare. In plus, ZAO Media ofera si servicii aditionale de administrare site.     

Pe langa aceste servicii, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page. Optimizarea online are rolul de a-i asigura site-ului de prezentare o pozitie buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Mai mult decat atat, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de prezentare de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite