Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Pensiune turistica

http://pensiuneabucovinamalini.ro/ este site-ul de prezentare al Pensiunii Bucovina din Malini, judetul Suceava. Acest site a fost creat pentru a prezenta si promova unitatea de cazare, precum si serviciile puse la dispozitie.

Formatul site-ului este unul dinamic, oferind posibilitatea derularii de imagini, completate cu fragmente de text, representative pentru evidentierea calitatii serviciilor oferite.

Pe langa informatiile menite sa prezinte pensiunea, facilitatile si tarifele aferente, site-ul prezinta si informatii despre ofertele special ale unitatii de cazare.

De asemenea, site-ul de prezentare este dotat si cu o galerie Foto/Video. Aici, administratorul are posibilitatea de a publica imagini si videoclipuri relevante pentru promovarea serviciilor oferite.

In plus, site-ul este prevazut si cu o Carte de Oaspeti, instrument ce le permite turistilor care au trecut pragul pensiunii, sa isi exprime public opiniile despre timpul petrecut la Pensiunea Bucovina.

Ca modalitate de contact, site-ul dispune de un formular de contact, pentru contact direct sau rezervari. Astfel, persoanele interesate au posibilitatea de a trimite o solicitare de rezerare direct de pe site, cu doar un singur click.

Nu in ultimul rand, site-ul este prevazut si cu o serie de butoane specific pentru contact, dispuse pe pagina principala, sau pe paginile adiacente ale site-ului. Aceste butoane redirectioneaza vizitatorii catre pagina de Contact a site-ului.

Pe langa aceste servicii de baza de webdesign oferite de PAM design, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare al site-ului. Acest instrument permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze continutul publicat pe site, intr-un mod simplu si rapid.

Totodata, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite