Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Studio profesionist de fotografie

http://paris-entreprise-photographe.fr/ este site-ul de prezentare al Studioului profesionist de fotografie Ciprian Lupan, Paris Entreprise Photographe, din Paris.

Crearea site-ului a avut ca scop prezentarea activitatii si serviciilor oferite, intr-un mod cat mai dinamic si atragator. Totodata, s-a avut in vedere crearea unui site responsiv. Acesta permite accesarea paginilor web de pe orice tip de dispozitiv.

Pe langa informatiile referitoare la serviciile oferite si datele de contact, site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de blog. Aici, administratorii site-ului pot publica si edita cu usurinta continutul dorit.

Acest lucru este posibil cu ajutorul panoului de administrare al site-ului. De aici, toate informatiile si imaginile de pe site pot fi editate si actualizate la fel de simplu ca o postare pe Facebook.

O functie importanta a site-ului este faptul ca acesta pune la dispozitia utilizatorilor un formular de contact. In acest mod, persoanele interesate ii pot adresa direct Studio-ului mesajele sau intrebarile.

Pe langa aceste servicii de web wesign, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de promovare web, oferite de Pam design. Printr-o campanie de promovare online eficienta, se urmareste cresterea vizibilitatii Studio-ului  Ciprian Lupan, Paris Entreprise Photographe in mediul online.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite