Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Unitate de cazare

http://oldtownbnb.ro/ este site-ul de prezentare al hotelului Old Town BnB, din Centrul Vechi al Capitalei.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media pe un design responsiv, cu scopul de a prezenta unitatea de cazare si serviciile oferite de aceasta, intr-un mod dinamic, care sa permita accesarea paginilor de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Site-ul prezinta informatii generale despre hotel si serviciile oferite, zona, obiective turistice si alte informatii utile. Acestea pot fi accesate din meniul orizontal dispus in header-ul site-ului de prezentare.

Pe langa aceste informatii, site-ul este prevazut si cu o Galerie foto, care prezinta in imagini orasul Bucuresti si obiectivele sale turistice. De asemenea, din meniul principal poate fi accesata si o Galerie Foto dedicata hotelului si camerelor oferite.

Informatiile si imaginile publicate pe site pot fi adaugate, sterse sau modificate prin intermediul panoului de administrare a site-ului, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook. In plus, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

De asemenea, site-ul a fost construit pe un format bilingv, care permite accesarea informatiilor publicate, atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Un alt instrument important al site-ului de prezentare este formularul de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact. Acesta permite contactarea directa a hotelului, printr-un simplu click.

Totodata, site-ul este prevazut si cu o harta care transmite imagini din satelit, ce permit localizarea unitatii de cazare.

Nu in ultimul rand, pe langa serviciile de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare online si promovare web, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite