Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Asistenta medicala

http://www.oammr-sv.ro/ este un site-ul de prezentare al filialei Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania (OAMGMAMR). Site-ul a fost creat in conformitate cu viziunea si principiile organizatiei de formare profesionala a asistentilor medicali generalist, moaselor si asistentilor medicali.

Site-ul prezinta, astfel, informatii despre activitatea, modul de organizare si functionare a organizatiei, evenimente de interes si informatii si documente utile pentru cei interesati de activitatea si scopurile organizatiei.

Toate aceste informatii au fost dispuse pe categorii relevante, permitand utilizatorilor sa le acceseze cu usurinta. Formatul dinamic al site-ului, precum si caracteristica sa responsiva, ofera posibilitatea vizualizarii acestor informatii utile de pe orice tip de dispozitiv, indiferent de browser-ul folosit.

Site-ul poate fi administrat cu usurinta, cu ajutorul unui panou de administrare care permite adaugarea sau stergerea continutului de pe site, dar si editarea acestuia intr-un mod simplu si rapid. Pe langa acest aspect, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta, oferite de Pam design.

Inca un aspect important inclus in pachetul de servicii oferite de Pam design este optimizarea SEO on-page. Cu ajutorul optimizarii web si a serviciilor de promovare online, site-ul se bucura de o buna indexare in motoarele de cautare, precum si de o vizibilitate sporita in mediul online.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite