Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Servicii de transport de lux

http://luxurytransportationclub.co.uk/ este site-ul de prezentare al companiei londoneze cu acelasi nume, specializata in oferirea de servicii de transport de lux cu sofer privat si servicii de securitate.

Pe langa informatiile despre companie si activitatea acesteia, site-ul de prezentare ofera detalii complete, imagini si prezentari video care prezinta serviciile oferite.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut cu o Galerie Foto care prezinta flota de masini de lux pusa la dispozitia clientilor.

Mai mult, site-ul de prezentare contine si o sectiune dedicata masinilor oferite spre vanzare de catre companie.

De asemenea, site-ul de prezentare include si o sectiune de Cariere, dedicata persoanelor interesate de un job in cadrul companiei. Aici pot fi vizualizate informatii utile si prezentari video relevante.

Site-ul este prevazut si cu un formular de contact, pentru oricine doreste sa contacteze compania. Aces formular poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului de prezentare.

Informatiile, imaginile si videoclipurile publicate pe site, pot fi editate si actualizate cu usurinta, cu ajutorul panoului de administrare al site-ului. Pe langa acesta, site-ul beneficiaza de servicii aditionale de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

Pe langa aceste servicii de webdesign si administrare web, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare online, care ii asigura site-ului de prezentare o clasare optima in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de prezentare de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite