Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Magazin online de lenjerii de pat

http://www.lenjeriidepatdeosebite.ro/  este un magazin online care comercializeaza diverse tipuri de lenjerii de pat. Pe langa prezentarea produselor oferite spre vanzare, site-ul prezinta si informatii generale despre firma si serviciile oferite.

Site-ul este prevazut cu un cos de cumparaturi, in care fiecare utilizator poate adauga produsele pe care doreste sa le achizitioneze. Fiecare pagina de prezentare a produselor este prevazuta cu un buton de adaugare in cosul de cumparaturi. Astfel, cumparatorul poate achizitiona simplu si rapid produsul dorit.  

Mai mult decat atat, cumparatorul are posibilitatea sa isi creeze un cont de utilizator. Acest cont le permite clientilor sa isi monitorizeze si sa isi gestioneze comenzile, cu usurinta.

Un aspect important al acestui tip de site este faptul ca permite generarea automata de facturi proforme si fiscale la efectuarea si plata comenzilor. Aceasta trasatura este unul dintre beneficiile oferite de crearea unui site de la zero.

Pe langa aceste servicii de baza oferite de PAM design, se numara si administrarea si mentenanta site-ului, optimizarea SEO on-page, pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare si promovarea online pe toate canalele semnificative.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite