Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Comercializare jaluzele & rolete

http://jaluzele-rolete-suceava.ro/ este site-ul de prezentare al produselor si serviciilor oferite de Baroc, o companie din Suceava specializata in jaluzele si rotele.

Crearea site-ului de prezentare a avut ca scop prezentarea produselor companiei si preturilor acestora precum si a serviciilor oferite.

Produsele sunt dispuse sub forma unui meniu derulant, care poate fi accesat din bara principala a site-ului de prezentare.

Acest meniu este divizat in mai multe submeniuri, in functie de tipul produsului. Fiecare submeniu are la randul lui, dupa caz, propriile submeniuri, in functie de informatiile de interes despre material, tipuri de inchidere, modalitati de masurare si montare, precum si preturi.

De asemenea, site-ului contine si o sectiune separate dedicata preturilor pentru produsele oferite de Baroc, sub forma unei liste.

Informatiile publicate pe site-ul de prezentare pot fi modificate oricand, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta este un instrument usor de utilizat, asemanator trimiterii unui e-mail.

Acestea sunt doar o parte dintre serviciile incluse in pachetul de servicii de webdesign oferit de PAM design. Pe langa acestea, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO on-page pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite