Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Turism rural

http://hanmaria.ro/  este site-ul de prezentare a unitatii de cazare Hanul Maria din judetul Neamt. Crearea acestui site a avut ca scop prezentarea zonei turistice, a Hanului si a serviciilor oferite, intr-un mod cat mai dinamic si atragator.

Astfel, site-ul de prezentare a fost prevazut cu o galerie foto si un tur virtual, pentru a le oferi persoanelor interesate o imagine asupra localului, precum si o experienta unica pe pagina web.

De asemenea, site-ul prezinta informatii despre serviciile oferite, facilitatile localului si obiectivele turistice din imprejurimi.  Site-ul este dotat si cu o harta care arata locatia exacta a Hanului. Astfel, vizitatorii isi pot forma o imagine clara asupra locului si conditiilor puse la dispozitie.

Toate aceste informatii pot fi actualizate sau modificate fara dificultati, prin intermediul unui panou de administrare. Fiind foarte usor de utilizat, acest panou de administrare a site-ului permite editarea imaginilor si textelor publicate pe site, la fel de simplu ca o postare pe retelele de socializare.

Site-ul beneficiaza si de servicii aditionale de administrare si mentenanta site, oferite de PAM design. Una dintre cele mai importante functii incluse in pachetul de servicii oferit este optimizarea SEO on-page, menita sa asigure o mai buna clasare a site-ului in motoarele de cautare. Acest aspect ii ofera Hanului o vizibilitate crescuta in mediul online.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite