Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Cabinet de avocatura

http://www.grigoraslawyers.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta serviciile de consultanta si asistenta juridica, oferite de Cabinetul de avocatura Grigoras & Partners.

Pe langa informatiile despre activitatea Cabinetului de avocatura, site-ul prezinta si echipa de avocati, precum si competentele acestora. In plus, site-ul contine si o sectiune in care sunt publicate parerile clientilor, precum si una in care sunt publicate noutati din domeniul juridic.

Informatiile publicate pe site sunt organizate intr-un mod dinamic si logic, care permite accesarea lor in functie de categoriile de interes. In plus, s-a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea informatiilor de pe orice tip de dispozitiv mobil.

De asemenea, site-ul dispune si de o bara de cautare, care permite localizarea facila a informatiilor cautate.

In plus, site-ul de prezentare a fost prevazut si cu o sectiune de FAQ, care contine raspunsuri la cele mai frecvent adresate intrebari, vis-à-vis de competentele si domeniul de activitate al cabinetului.

Nu in ultimul rand, site-ul pune la dispozitie si un formular de contact, care permite solicitarea online a unei analize gratuite. Totodata, site-ul de prezentare este prevazut si cu o bara de social media, care contine butoane aferente fiecarei pagini a Cabinetului de avocatura, pe retelele de socializare.

Pe langa aceste instrumente, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare. Acesta permite adaugarea, stergerea sau modificarea continutului publicat pe site, simplu si rapid, asemanator editarii unei postari pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, oferite de ZAO Media pentru asigurarea unei indexari optime a site-ului in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite