Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Instalatii electrice, termice, sanitare si curenti slabi

http://genway.ro/ este un magazin online creat de la zero de PAM design, cu scopul de a prezenta produsele oferite spre vanzare de Electric Service, o companie specializata in executia de instalatii electrice, termice, sanitare si curenti slabi.

Pe langa informatii despre firma, serviciile oferite, promotii sau noutati, site-ul dispune si de un catalog al produselor, organizat pe categorii. Catalogul poate fi descarcat si direct in calculatorul vizitatorilor, fiind disponibil si in format PDF.

Fiecare produs beneficiaza de o pagina proprie, unde sunt prezentate informatii de interes si imagini ale produsului respectiv. Aceasta pagina include si o sectiune de comentarii, precum si un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

Pentru o gestionare mai eficienta a comenzilor, precum si pentru urmarirea acestora, site-ul dispune de o functie de intregistrare/logare client, care permite crearea unui cont de utilizator.

Dupa finalizarea comenzii si efectuarea platii – care poate fi realizata prin ordin de plata, card bancar, iTransfer sau chiar in rate – site-ul genereaza automat facturi proforma sau fiscale, in functie de preferintele clientilor.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si informatii utile despre modalitatile de cumparare, livrare, termeni si conditii, oportunitati de angajare, modalitati de contact, precum si articole din domeniu, publicate in sectiunea de Blog.

In ceea ce priveste administrarea site-ului, formatul acestuia permite editarea produselor in masa, prin exportul/importul produselor in format excel. De asemenea, site-ul permite si editarea produselor in-line, mai exact editarea preturilor si stocurilor fara a deschide spre editare pagina fiecarui produs.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite