Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Decoratiuni evenimente

http://galadesign.ro/ este site-ul de prezentare al firmei Gala Design, o firma specializata in decoratiuni pentru evenimente.

Crearea site-ului de prezentare a avut ca scop prezentarea misiunii, activitatii firmei si a serviciilor oferite.

Site-ul de prezentare dispune si de o galerie foto, unde sunt publicate albume de imagini care prezinta serviciile companiei. Aceasta galerie foto poate fi administrate cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Astfel, se pot adauga sau sterge imagini cu usurinta, ca o postare pe Facebook.

Site-ul pune la dispozitia persoanelor interesate de serviciile companiei si un formular de contact. Astfel, clientii au posibilitatea de a solicita o oferta personalizata direct de pe site.

Utilizatorii au si posibilitatea de a contacta compania direct de pe pagina de Facebook a acesteia. Site-ul contine un buton special, care redirectioneaza utilizatorii direct catre pagina de Facebook a firmei.

Site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de PAM design. Dintre acestea, optimizarea SEO on-page este esentiala pentru obtinerea unei indexari bune in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite