Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Decoratiuni interioare

http://ericaceramica.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media, cu scopul de a prezenta si promova produsele si serviciile oferite de Erica Ceramica, o companie suceveana care ofera spre vanzare obiecte sanitare, termoseminee, gresie si faianta.

Astfel, site-ul de prezentare a fost prevazut cu cataloage ale produselor, organizate pe categorii, in functie de tipul produsului. Fiecare categorie de produse beneficiaza de o pagina proprie, unde sunt publicate informatii si imagini ale produselor.

Pe langa aceste cataloage, site-ul prezinta si informatii despre serviciile de montare parchet si sape semiumede mecanizate.

Informatiile sunt prezentate intr-un mod dinamic, fiind completate de imagini de buna calitate, afisate atat pe paginile site-ului sub forma de galerii foto, cat si pe pagina de inceput a site-ului, sub forma unui slideshow.

Pentru facilitarea accesului la informatie, site-ul de prezentare a fost construit pe un design responsiv, care permite accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat. In plus, site-ul este prevazut si cu o bara de cautare, care permite localizarea usoara a informatiilor de interes.

Ca modalitati de contact, in sectiunea de contact a site-ului pot fi accesate datele de contact ale companiei, o harta cu imagini din satelit, precum si un formular online de contact.

O alta caracteristica importanta a site-ului de prezentare este panoul de administrare. Acesta permite editarea continutului publicat pe site, printr-un proces asemanator editarii unei postari pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, incluse in pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media.

Nu in ultimul rand, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare web, precum si de promovare online, pentru o indexare optima in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite