Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Studio de fotografie

http://www.emotionparisphotographer.com/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile profesioniste de fotografie oferite de studioul de fotografie cu acelasi nume, din Paris.

Site-ul de prezentare ofera informatii complete despre activitatea si serviciile oferite de studioul de fotografie, precum si un portofoliu al fotografiilor realizate. Acesta este organizat pe diverse categorii, in functie de subiectul fotografiilor.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole din domeniul fotografiei.

Ca modalitati de contact, pe langa datele de contact furnizate, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact.

In ceea ce priveste administrarea continutului publicat pe site, ZAO Media ofera servicii complete de administrare site. In plus, administratorul are posibilitatea de a adauga, sterge sau modifica imaginile si informatiile, prin simpla accesare si utilizare a panoului de administrare a site-ului.

Pe langa aceste servicii si instrumente de webdesign si administrare site, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de servicii de optimizare web, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit de catre utilizatori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite