Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Invelitori acoperisuri

http://ecoroof.ro/ este site-ul de prezentare al serviciilor de consultanta, distributie si montaj al sistemului din tabla faltuita pentru invelirea acoperiselor, oferite de EcoRoof.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media pe un format dinamic, care permite afisarea informatiilor in cinci limbi straine,  intr-un mod logic si organizat, care sa capteze atentia vizitatorilor.

Pe langa informatiile referitoare la companie, serviciile oferite si beneficiile acestora, site-ul include si un portofoliu al lucrarilor finalizate, precum si o sectiune dedicate marturiilor clientilor.

De asemenea, site-ul contine diverse Galerii foto care prezinta sistemul din table faltuita, materialele utilizate si modul de lucru al companiei.

Pe langa aceste informatii si imagini, site-ul prezinta in detaliu materialele si accesoriile utilizate, organizate pe categorii, si ofera o serie de informatii si instrumente tehnice utile.

Toate informatiile publicate pe site pot fi administrate la fel de simplu ca gestionarea unei pagini pe o retea de socializare. Datorita panoului de administrare cu care este prevazut site-ul, administratorul are posibilitatea de a adauga, sterge sau edita continutul de pe site, simplu si rapid.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii aditionale de administrare si mentenanta site, incluse in pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media. In plus, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de SEO on-page, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat cu usurinta de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite