Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Instalatii

http://dublinplumber24hrs.ie/ este site-ul de prezentare al companiei irlandeze cu acelasi nume, specializata in instalatii rezidentiale si comerciale.

Pe langa informatiile generale despre activitatea companiei, site-ul prezinta si serviciile oferite de aceasta, ofertele speciale si preturile aferente, pe categorii de interes.

Acestea pot fi accesate atat de pe pagina initiala, cat si din meniul principal si din cel sub forma de lista, dispus in dreapta paginii.

In plus, site-ul de prezentare prezinta si informatii utile, referitoare la zonele in care compania isi desfasoara activitatea si normele de sanatate si protectie. De asemenea, site-ul contine si o sectiune destinata Recrutarii, pentru persoanele care isi cauta un job in domeniu.

Site-ul prezinta si proiectele finalizate, include si o sectiune de Feedback, unde clientii au posibilitatea de a-si exprima public opinia vis-à-vis de calitatea serviciilor oferite.

Nu in ultimul rand, site-ul dispune si de o sectiune de Blog, unde administratorul poate publica articole sau informatii utile despre instalatii si serviciile de acest fel.

Din punct de vedere al instrumentelor cu care este prevazut, site-ul pune la dispozitie un formular de contact, precum si un formular online de solicitare oferta. In acest sens, site-ul accepta si plata online cu cardul bancar.

Totodata, persoanele care doresc sa apeleze la serviciile companiei, au posibilitatea de a-si introduce numarul de telefon intr-o casuta special creata, iar compania le va apela in cel mai scurt timp pentru o discutie.

Nu in ultimul rand, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare, care permite adaugarea, stergerea sau modificarea continutului publicat pe site, asemanator editarii unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de PAM design, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o buna indexare in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite