Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Slefuire podele

http://dublin-floorsanding.ie/ este un site de prezentare creat de PAM design cu scopul de a prezenta si promova serviciile oferite de firma irlandeza cu acelasi nume, specializata in slefuirea podelelor si parchetului dur.

Informatiile prezentate pe site, despre activitatea companiei, serviciile oferite, ariile de desfasurare a activitatii, proiectele finalizate si modalitatile de contact, pot fi accesate din meniul principal, dispus in header-ul site-ului.

Serviciile oferite dispun si de un meniu propriu, sub forma de lista, plasat in partea stanga a paginii. Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si informatii referitoare la echipamentele si produsele utilizate de companie.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare contine si o Galerie foto, care prezinta modul de lucru al companiei si proiectele realizate.

Pentru persoanele interesate, site-ul pune la dispozitie atat un formular de contact, precum si un formular online de rezervare.

In ceea ce priveste administrarea acestor informatii, site-ul este prevazut cu un panou de administrare, care permite gestionarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca administrarea unei pagini de Facebook.

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare online, pentru o indexare optima in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite