Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Curatatorie covoare

http://dublin-carpetcleaning.ie/ este site-ul de prezentare al serviciilor de curatatorie oferite de compania irlandeza cu acelasi nume, specializata in curatarea covoarelor, carpetelor, tapiteriilor, canapelelor si saltelelor, atat din locuinte, cat si din spatiile comerciale.

Pe langa informatiile despre companie si activitatea acesteia, site-ul ofera informatii complete despre serviciile oferite. Acestea sunt organizate pe categorii de interes, in functie de tipul serviciului oferit si pot fi accesate atat din meniul principal, cat si din pagina initiala a site-ului.

De asemenea, site-ul de prezentare afiseaza si alte informatii de interes despre proiectele recente ale companiei, precum si despre aria in care aceasta isi desfasoara activitatea.

Pe langa fragmentele de text, site-ul prezinta si imagini de buna calitate, aferente fiecarui subiect de interes. Pe langa imaginile afisate pe paginile site-ului, pe pagina initiala poate fi urmarit un slideshow dinamic, care se deruleaza atat automat, cat si manual.

Din meniul principal poate fi accesata si bara de cautare a site-ului, cat si un formular online de contact. De asemenea, in header-ul site-ului a fost plasata si o bara de Social Media, care permite accesarea paginilor companiei pe diverse retele de socializare.

Un instrument esential al site-ului de prezentare este formularul online de solicitare a serviciilor oferite de companie. In plus, site-ul dispune si de o optiune de plata online, disponibila prin completarea unui formular online specific.

Din punct de vedere al administrarii site-ului, pe langa serviciile de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice continutul publicat pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

In plus, in pachetul de servicii de webdesign si promovare web este inclusa si optimizarea SEO on-page, pentru o indexare buna a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul beneficiaza si de un design responsiv, care permite accesarea paginilor de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite