Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Cabinet stomatologic

http://www.dentalm.ro/ este site-ul de prezentare al Cabinetului stomatologic DentalM din Suceava. Site-ul prezinta informatii despre activitatea si angajatii Cabinetului, serviciile oferite si preturile aferente, programari si alte informatii utile.

Sectiunea de contact cuprinde, pe langa informatiile de interes, si o harta interactiva care permite localizarea cabinetului, simplu si rapid.

Site-ul de prezentare dispune si de o sectiune de blog, unde sunt publicate diverse articole despre sanatatea si igiena orala.

Toate aceste informatii sunt completate de imagini relevante, menite sa scoata in evidenta calitatea serviciilor oferite.

Articolele, informatiile si imaginile afisate pe site pot fi modificate cu usurinta cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acestea pot fi adaugate, sterse sau editate la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe Facebook.

Site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare web si promovare online, oferite de PAM design. Acestea sunt de o importanta aparte atunci cand vine vorba despre o clasare buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite