Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Transport rutier de marfuri intern si international

http://deli-trans.ro/ este site-ul de prezentare al companiei Deli Trans, o companie suceveana de transport rutier de marfuri, intern si international.

Crearea site-ului de prezentare are ca scop prezentarea activitatii si serviciilor companiei, in fata unui public tinta larg, care cuprinde atat client si colaboratori cat si potentiali angajati.

Site-ul de prezentare este prevazut cu o Galerie foto, care prezinta vehiculele puse la dispozitie de Deli Trans, in vederea efectuarii serviciilor intr-un mod profesionist.

Site-ul dispune si de un Formular de contact, prin intermediul caruia persoanele interesate pot transmite mesaje sau adresa diverse intrebari companiei.

Site-ul contine si o sectiune speciala de Cariere, dedicata persoanelor interesate de un job in cadrul companiei. Aici, utilizatorii au posibilitatea de a completa un formular de aplicare la pozitiile vacante. Candidatii isi pot incarca CV-ul direct pe site si pot aplica, astfel, la jobul dorit, simplu, rapid si avand siguranta datelor personale.

Site-ul este prevazut cu un panou de administrare, care face posibila administrarea facila a site-ului si a continutului publicat. La fel de simplu ca trimiterea unul e-mail, administratorii pot adauga, sterge sau edita toate informatiile si fotografiile afisate.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site. Un element important al acestui pachet de servicii este optimizarea SEO on-page, care contribuie la o buna indexare a site-ului in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite