Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Pensiune Turistica

http://www.conaculdomnitei.ro/ este site-ul de prezentare al Pensiunii Conacul Domnitei din Voronet, Gura Humorului.

Prin crearea site-ului de prezentare s- a avut in vedere prezentarea serviciilor oferite de proprietarii Pensiunii, pentru a atrage cat mai multi clienti.

Site-ul prezinta, astfel, informatii utile despre obiectivele turistice din zona, locatia Pensiunii, facilitatile din dotare, precum si preturile serviciilor oferite. De asemenea, meniul principal este prevazut si cu o sectiune distincta dedicate ofertelor speciale. Site-ul contine si o ,,Carte de Oaspeti”, in care utilizatorii pot citi impresii reale ale clientilor pensiunii.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu o Galerie foto, in care se pot adauga fotografii relevante pentru prezentarea pensiunii. Administratorii site-ului pot adauga si sterge cu usurinta aceste fotografii, cu ajutorul panoului de administrare al site-ului.

Tot cu ajutorul acestui panou, administratorii au posibilitatea de a edita toate informatiile publicate pe site, fara a intampina dificultati tehnice. Intregul proces este la fel de simplu si rapid ca trimiterea unui e-mail.

Un aspect important al acestui site de prezentare este formularul de rezervare pus la dispozitia vizitatorilor. Cu ajutorul acestui formular online, persoanele interesate au posibilitatea de a trimite o solicitare de rezervare catre proprietarii pensiunii, direct de pe site si cu doar un singur click.

Pe langa aceste servicii incluse in pachetul de servicii de webdesign oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de servicii de promovare web. Astfel, se doreste cresterea vizibilitatii Pensiunii Conacul Domnitei in mediul online, si implicit a a reputatiei.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite