Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Studio de fotografie

http://www.ciprian-lupan.com/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile profesioniste de fotografie oferite de  fotograful Ciprian Lupan.

Pe langa informatiile referitoare la ativitatea si serviciile oferite de Ciprian Lupan, site-ul contine o sectiune de Blog care prezinta un portofoliu al fotografiilor realizate de fotograf. Acesta este organizat pe diverse categorii, in functie de subiectul fotografiilor, si poate fi accesat si din pagina de inceput a site-ului.

Tot in pagina initiala a site-ului poate fi vizualizata o Galerie foto a fotografiilor postate de Ciprian Lupan pe Instagram. De asemenea, pe aceasta pagina sunt publicate si testimoniale ale clientilor fotografului.

Ca modalitati de contact, pe langa datele de contact furnizate, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact.

Pe langa serviciile de webdesign oferite, ZAO Media ofera servicii complete de administrare site. In plus, administratorul are posibilitatea de a adauga, sterge sau edita continutul publicat pe site, prin simpla accesare si utilizare a panoului de administrare a site-ului.

Pe langa aceste servicii de webdesign si administrare site, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit de catre utilizatori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite