Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Tratamente termice si termochimice

http://www.carbovid.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta si promova serviciile de tratamente termice si termochimice oferite de compania brasoveana Uttis Tratamente Termice SRL.

Site-ul prezinta, in primul rand, informatii utile referitoare la companie si activitatea acesteia, precum si la certificarile pe care aceasta le-a obtinut.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare ofera detalii despre serviciile oferite de companie si dotarile pe care aceasta le pune la dispozitia clientilor.

Site-ul de prezentare a fost creat pe un format dinamic, care sa permita afisarea informatiilor intr-un mod logic si organizat, dar in acelasi timp atractiv pentru vizitatori.

In plus, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de prezentare de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu o bara de cautare, care permite localizarea usoara si rapida a informatiilor.

Un alt instrument important al acestui site de prezentare este formularul online de contact cu care este prevazut. In plus, site-ul de prezentare include si o bara de Social Media, care redirectioneaza vizitatorii catre paginile companiei pe diverse retele de socializare.

Mai mult, pe langa serviciile de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare. Acesta este usor de accesat si utilizat, permitand gestionarea informatiilor de pe site la fel de simplu ca gestionarea unei pagini de Facebook.

Nu in ultimul rand, printre serviciile de webdesign oferite de ZAO Media se numara si optimizarea SEO on-page, care asigura o clasare optima a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite