Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Servicii de paza si protectie

http://bstpazaprotectie.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media, cu scopul de a prezenta serviciile de protectie, curatenie si design interior pentru locuinte si birouri, oferite de compania BEST ART.

Accesul la site se face prin intermediul unei pagini de aterizare, care este prevazuta cu o casuta special create pentru abonarea la Newsletter-ul companiei, prin introducerea adresei de e-mail.

Pe langa informatiile despre companie, serviciile oferite si tarife, site-ul prezinta si informatii despre portofoliul companiei, precum si diversele modalitati de contact. In acest sens, site-ul pune la dispozitie, pe langa datele de contact, si un formular online de contact, precum si un chat.

In plus, site-ul este prevazut si cu un formular online de solicitare oferta, care permite contractarea serviciilor oferite de compania de paza si protectie.

De asemenea, site-ul dispune si de o sectiune dedicate persoanelor interesate sa aplice la un job in cadrul companiei. Aici, doritorii pot completa un formular online de aplicare si au posibilitatea de a incarca si transmite CV-ul companiei, direct de pe site.

In ceea ce priveste administrarea site-ului, pe langa serviciile de administrare site oferite de ZAO Media, administratorul site-ului are posibilitatea de a gestiona singur continutul publicat pe site, prin intermediul panoului de administrare. Acesta permite editarea informatiilor publicate, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

O alta trasatura importanta a site-ului de prezentare este caracterul sau responsiv, care permite accesarea paginilor de pe site de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Nu in ultimul rand, pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page si promovare web, pentru o clasare optima in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite