Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Curatenie si menaj

http://curatenie-menaj.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media, cu scopul de a prezenta serviciile de curatenie si menaj oferite de compania Cribo Clean.

Accesul la site se face prin intermediul unei pagini de aterizare, care redirectioneaza vizitatorii catre paginile de inceput a site-ului. Aceasta pagina de aterizare include si o casuta speciala, care solicita introducerea unei adrese de e-mail pentru abonarea la Newsletter-ul companiei.

Odata ajuns pe pagina initiala a site-ului de prezentare, vizitatorul poate accesa cu usurinta informatiile de interes, acestea fiind dispuse pe categorii relevante. Formatul dinamic si organizat al site-ului faciliteaza, astfel, accesul la informatie.

Ca o completare, site-ul beneficiaza si de un design responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.

Pe langa informatiile despre companie, serviciile oferite si tarifele aferente, vizitatorul poate accesa si o serie de articole si informatii utile despre domeniul in care activeaza compania, din sectiunea de Blog a site-ului de prezentare.

Pentru mai multe informatii, site-ul pune la dispozitie si un formular online de contact, dar si datele de contact ale companiei si o harta care permite localizarea acesteia.

Informatiile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta datorita panoului de administrare a site-ului. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea fragmentelor de continut, urmand o serie de pasi simpli, asemanatori procesului de trimitere a unui e-mail.

Pe langa aceste servicii de baza de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de un pachet de servicii de administrare si mentenanta site. In plus, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page si promovare web, pentru o indexare cat mai buna a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite