Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Articole vestimentare

http://boutiquehannerlschilling.de/ este un magazin online creat de ZAO Media pentru a oferi spre vanzare articolele de imbracaminte ale magazinului german cu acelasi nume.

Site-ul magazinului online include un catalog al articolelor vestimentare, care poate fi sortat dupa o varietate de factori, in functie de preferintele utilizatorilor.

Pagina fiecarui produs prezinta detalii, imagini si preturi iar utilizatorii au posibilitatea de a posta comentarii in sectiunea de recenzii. De asemenea, aceste pagini contin si un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

Acesta poate fi gestionat cu usurinta prin crearea unui cont de utilizator, aspect realizabil datorita functiei de autentificare/inregistrare client a site-ului.

Utilizatorii pot plasa comenzile online iar ca modalitati de plata, site-ul pune la dispozitie plata la livrare sau plata online prin PayPal si DEB Payment.

In plus, site-ul magazinului online pune la dispozitie si un tabel de marimi, precum si o sectiune de stiri, cu noutati din domeniu.

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul contine si un formular online de contact, precum si o bara de Social Media.

Un alt instrument important al site-ului  magazinului online este panoul de administrare. Acesta permite editarea continutului publicat pe site, printr-un proces asemanator editarii unei postari pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, incluse in pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media.

Nu in ultimul rand, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare web, precum si de promovare online, pentru o indexare optima in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite