Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Utilizarea sustenabila si reciclarea resurselor

http://be-sure.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova proiectul BE SURE (Business and Environmental Approach for Sustainable Use and Recovery of Resources), finantat cu ajutorul fondurilor oferite de Guvernul Norvegiei.

Proiectul are ca principal obiectiv implementarea unei abordari economice si de mediu pentru utilizarea sustenabila si reciclarea resurselor.

Astfel, site-ul de prezentare ofera detalii complete referitoare la organizarea, implementarea si desfasurarea proiectului.

Pe langa aceste informatii, site-ul contine si pagini dedicate si link-uri si recomandari pentru utilizarea sustenabila si reciclarea resurselor.

In plus, site-ul de prezentare include si o sectiune de Noutati, dedicata diverselor comunicate de presa, stiri, rapoarte, articole sau imagini reprezentative pentru activitatea proiectului.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de Contact, care, pe langa datele de contact furnizate, pune la dispozitie si un formular online de contact.

Informatiile si imaginile publicate pe site-ul de prezentare pot fi administrate simplu si rapid, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta permite gestionarea continutului publicat pe site, asemanator administrarii unei pagini de Facebook.

In pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media sunt incluse si servicii aditionale de administrare site, precum si servicii de mentenanta site.

Totodata, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare optima a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa le permita utilizatorilor sa acceseze paginile site-ului fara probleme, de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite