Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Cabinet de avocatura

http://avocatilincabumb.ro/ este site-ul de prezentare al activitatii si serviciilor oferite de Cabinetul de Avocat Ilinca Paula Veer. Cabinetul de Avocatura ofera consultatii si asistenta in diverse domenii, ce tin atat de dreptul civil, cat si de cel privat.

Crearea site-ului a avut ca scop prezentarea propriu-zisa a Cabinetului de Avocatura si a activitatii acestuia, prin evidentierea serviciilor oferite si a calitatii acestora, intr-un mod cat mai dinamic si user-friendly.

De asemenea, site-ul de prezentare pune la dispozitia persoanelor care ii acceseaza un formular de contact. Prin acesta, orice persoana interesata de activitatea sau de serviciile Cabinetului de Avocatura il poate contacta cu usurinta si in siguranta.  

Totodata, administratorii site-ului beneficiaza de un panou de administrare usor de utilizat, cu ajutorul carora pot edita, adauga sau sterge continut, ca si cum ar scrie o postare pe Facebook. Pe langa acest aspect, site-ul beneficiaza si de asistenta specializata in termeni de administrare si mententanta site, oferita de Pam design.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui site de prezentare este faptul ca acesta poate fi de accesat indiferent de dispozitivele folosite. S-a avut astfel ca scop crearea unui site responsiv, optimizat in mod profesionist, pentru o promovare web eficienta.    

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite