Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Constructii civile si industriale

http://www.atdsystem.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile de constructii civile si industrial, amenajari interioare si exterioare, instalatii termine, sanitare si electrice, si transport de marfa, oferite de ATD System.

Pe langa informatiile generale despre companie si activitatea acesteia, site-ul de prezentare contine si un portofoliu al lucrarilor realizate de ATD System.

In plus, site-ul de prezentare oferta informatii complete si imagini specifice fiecarui tip de serviciu oferit de aceasta companie.

Pe langa aceste informatii, site-ul este prevazut si cu o sectiune de Blog, unde administratorul are posibilitatea de a publica diverse articole sau stiri de interes pentru domeniul de activitate al companiei.

Ca modalitati de contact, in sectiunea de contact a site-ului pot fi accesate datele de contact ale companiei, precum si un formular online de contact. De asemenea, in aceasta sectiune este inclusa si o harta cu imagini din satelit, care permite localizarea companiei pe harta.

Informatiile publicate pe site pot fi adaugate, sterse sau editare cu usurinta, prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Astfel, continutul publicat pe site poate fi gestionat la fel de simplu ca gestionarea unei pagini de Facebook.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, incluse in pachetul de servicii de webdesign, oferit de ZAO Media.

Printre serviciile de webdesign oferite se numara si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, un alt element esential al acestui site de prezentare este faptul ca a fost creat pe un design responsiv. Acest lucru face posibila accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite