Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Produse agroalimentare

http://amel-montan.ro/ este site-ul de prezentare al producatorului de produse agroalimentare provenite de la pasari de carne si oua, cu acelasi nume.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media pe un format responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Site-ul prezinta informatii despre companie, serviciile si produsele oferite, organizate intr-un mod dinamic, fiind disponibile pentru accesare atat din pagina initiala a site-ului, cat si din sectiunile meniului principal.

Informatiile sunt completate de imagini de buna calitate, precum si de o derulare de imagini si text care prezinta serviciile si produsele oferite de Amel-montan.

In ceea ce priveste modalitatile de contact, site-ul este prevazut cu un formular de contact, care poate fi accesat din meniul principal.  

Din punct de vedere al administrarii site-ului de prezentare, acesta este prevazut cu un panou de administrare, care permite modificarea continutului de pe site la fel de usor ca publicarea unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste servicii, site-u beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de optimizare SEO on-page, oferite de ZAO Media pentru a asigura o clasare cat mai buna a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite