Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Servicii acoperire cu poliuretan

http://www.amel-industry.com/ este site-ul de prezentare al companiei Amel Industry. Aceasta este o companie romaneasca specializata in fabricarea de termostupi, pentru comertul intern si extern.

Crearea site-ului de prezentare a avut ca scop prezentarea produselor companiei si a avantajelor acestora. Avand in vedere faptul ca Amel colaboreaza si cu clienti straini, formatul site-ului a fost conceput pentru a permite vizualizarea continutului in 3 limbi diferite: limba romana, limba franceza si limba engleza.

In plus, site-ul a fost construit in asa fel incat fiecare categorie de produse sa dispuna de o pagina proprie. Aici sunt prezentate detaliile fiecarui produs, precum si imagini relevante. Un aspect foarte important este faptul ca in dreptul fiecarui produs exista un buton pentru informatii suplimentare, care redirectioneaza vizitatorii pe pagina produsului din magazinul online al companiei.

Pe langa acest lucru, alte doua moduri de contactare directa a producatorului sunt chat-ul si formularul de contact puse la dispozitia utilizatorilor. Cu ajutorul acestor doua instrumente, persoanele interesate pot trimite companiei mesajele dorite, simplu si rapid.

Site-ul dispune, de asemenea, si de o functie de abonare prin e-mail la Newsletter-ul companiei. Printr-un singur click, abonatii pot primiti noutatile, ofertele sau promotiile Amel direct pe adresa de e-mail. Tot printr-un singur click, vizitatorii impresionati ii pot da paginii un like pe Facebook, direct, multumita butonului special care permite acest lucru.

Conceptul site-ului include si un formulat de solicitare de creditari pentru achizitia produselor Amel. Astfel, persoanele interesate au posibilitatea de a plati pentru produsele dorite in baza unui imprumut.

Pe langa aceste functii si instrumente, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, oferite de PAM design. Cu ajutorul optimizatii web, site-ul poate beneficia de o buna indexare in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite