Tip site:

Site de prezentare & magazin online

Domeniu de activitate:

Panouri radiante de incalzire

http://altiterm.ro/ este magazinul online al companiei Altiterm din Suceava. Aceasta comercializeaza produse de incalzire ambientala, precum si pentru alte tipuri de energie alternativa.

Magazinul online a fost creat cu scopul de a pune spre vanzare aceste produse, precum si pentru a promova serviciile si produsele companiei.

Astfel, pe langa informatiile de interes despre firma, produse si preturi, magazinul online este prevazut si cu un catalog de produse. Fiecare produs are o pagina proprie, care contine informatii despre produs, un buton de adaugare in cosul de cumparaturi, precum si o sectiune de recenzii. Aici, utilizatorii au posibilitatea de a-si exprima public opinia in legatura cu produsul respectiv.

Pentru o mai buna gestionare a comenzilor, magazinul online dispune si de o functie de inregistrare/logare client. Astfel, clientii au posibilitatea de a-si crea un cont de utilizator pentru a urmari statutul comenzilor si istoricul acestora.

Un alt aspect important al magazinului online este sectiunea de Blog. Aceasta este dedicate publicarii de articole sau informatii utile despre produsele oferite spre vanzare sau domeniul de activitate.

Aceste articole pot fi editate cu usurinta cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Administratorul are posibilitatea de a adauga, sterge sau modifica articolele publicate la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste servicii, magazinul online beneficiaza si de servicii de promovare online oferite de PAM design. In acest mod, se are in vedere imbunatatirea imaginii companiei si a calitatii produselor oferite in mediul online.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite