Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Producator de benzi transportoare, elevatoare, cuve

http://www.alexkft.ro/ este site-ul de prezentare ai firmei Alex KFT. Aceasta este un producator si comerciant de masini si instalatii pentru transportul si transbordarea cerealelor si a marfurilor in vrac.

Site-ul a fost creat pentru a promova compania si serviciile oferite, pentru o vizibilitate mai mare a acesteia in mediul online.

Site-ul de prezentare prezinta astfel informatii despre firma, sericiile si produsele oferite, precum si activitatile desfasurate.

Informatiile sunt completate de imagini relevante, menite sa evidentieze calitatea serviciilor oferite. Site-ul este prevazut si cu o galerie foto, care poate fi vizualizata in sectiunea Referinte.

Pe langa acestea, site-ul este prevazut si cu un meniu special dedicate produselor comercializate, unde sunt prezentate produsele pe categorii de interes.

Un alt aspect important al acestui site de prezentare il reprezinta prezentarile video care completeaza toate aceste informatii si imagini.

Site-ul este prevazut si cu un formular de contact, pentru orice doreste sa afle mai multe informatii despre companie si serviciile oferite sau sa transmita un mesaj direct companiei.

Site-ul de prezentare poate fi administrat cu usurinta prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Cu ajutorul acestuia, administratorul poate modifica informatiile publicate pe site, adauga sau sterge imagini si video-uri la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site la nivel profesionist, oferite de PAM design.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite