Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Articole de imbracaminte

http://akychic.ro/ este site-ul magazinului online al brandului cu acelasi nume, creat de ZAO Media, cu scopul prezentarii articolelor de imbracaminte oferite spre vanzare de Akychic.

Site-ul dispune, astfel, de un catalog al produselor, dispus pe categorii. Fiecare produs are o pagina proprie, unde pot fi vizualizate imagini si informatii specifice despre produs si se pot posta recenzii.

De asemenea, aceasta pagina contine un buton care permite adaugarea produsului in cosul de cumparaturi, clientii avand posibilitatea de a selecta marimea dorita.

Site-ul dispune de o functie de inregistrare/autentificare client, care faciliteaza gestionarea si urmarirea comenzilor.

In ceea ce priveste plata, clientii au posibilitatea de a achita atat in sistem ramburs, la livrare, cat si online, cu cardul bancar. Dupa efectuarea platii, clientii primesc un e-mail automat de confirmare, cat si o factura fiscala, generata automat de site.

Produsele pot fi editate atat separat, cat si in masa, datorita unei functii specifice a site-ului care permite importul si exportul produselor in format PDF. Totodata, formatul site-ului perite editarea preturilor si stocurilor in-line, fara a fi nevoie sa se deschida pagina fiecarui produs.

Pe langa produsele oferite spre vanzare, site-ul prezinta si informatii generale despre brandul Akychic, termenii si conditiile impuse de magazinul online si modalitatile de contact. In acest sens, site-ul este prevazut cu un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact.

Aceste servicii sunt incluse in pachetul de servicii de webdesign oferite de ZAO Media. Pe langa acestea, site-ul beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de optimizare online, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

In plus, site-ul magazinului online este optimizat special pentru mobil si permite descarcarea unei aplicatii online, pentru accesarea site-ului de pe telefonul mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite