Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Productie publicitara

http://adonisdesign.ro/ este site-ul de prezentare al firmei de productie publicitara cu acelasi nume, din orasul Bacau.

Crearea acestui site de prezentare a avut ca scop prezentarea si promovarea firmei, activitatii sale si a serviciilor oferite.

Site-ul de prezentare este astfel compus din 5 sectiuni principale, care pot fi accesate din bara principal a paginii. Pe langa informatiile generale despre activitatea firmei si serviciile oferite,  site-ul este prevazut si cu un catalog al acestor servicii.

Acest catalog este categorizat in functie de tipul serviciului oferit. In plus, pe pagina fiecarei categorii de servicii, sunt afisate informatii utile si imagini menite sa promoveze calitatea serviciilor oferite.

Tot din bara principal, utilizatorii pot accesa si un formular de solicitare oferta, cat si un formular de contact. Pe langa aceste 2 formulare de contact direct cu reprezentantii companiei, site-ul pune la dispozitia persoanelor interesate datele de contact ale firmei, precum si conturile companiei pe diverse retele de socializare.

Pe langa aceste functii, site-ul de prezentare este prevazut si cu un panou de administrare. Acesta permite administrarea facila si rapida a continutului si imaginilor publicate pe site, precum si editarea acestora, la fel de simplu ca o postare pe Facebook.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site la nivel profesionist, oferite de PAM design.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite