Aici sunt cateva din parerile personale si recomandari ale clientilor PAM Design.

Daca sunteti unul din clientii nostri, va rugam sa ne spuneti parerea dvs. sincera despre cum s-a desfasurat colaborarea noastra in vederea realizarii serviciilor solicitate.

Va multumim pentru aprecieri!

9 thoughts on “Parerea clientilor

 1. Servicii de super calitate, rapide, la standarde profesionale si la preturi fara concureta, recomand.

 2. Va salut. Eu sunt foarte multumit de serviciile prestate de PAM Design. Cand mi-a facut site-ul eu nu ma pricepeam chiar asa bine in a-l promova sau a adauga sau modifica ceva la el dar, mia oferit tot sprijinul de care am avut nevoie pentru a-mi folosi la parametri optimi site-ul. De atunci a trecut un an de zile si tot tin legatura cu cei de la PAM Design ajutandu-ma in continuare. Multumita lor am reusit sa fac ceia ce am vrut pe internet. Parerea mea sincera: apelati cu incredere la serviciile lor sunt foarte seriosi!

 3. Asteptam de ceva timp ca cei de la PAM Design sa ofere clientilor sai posibilitatea de a-si exprima parerea. Ma bucur ca au facut-o pentru ca noua ne-au facut 2 site-uri de care suntem multumiti. Poate ca nu sunt cele mai bune (site-uri 🙂 ) dar avand in vedere costurile celor doua site-uri si faptul ca ne-au adus foarte multi clienti, noi suntem foarte multumiti. Cel mai mult am apreciat la PAM Design faptul ca nu incearca sa-ti promita “marea cu sarea” si sa nu-ti ofere nimic in realitate, iar cand am apelat la ei pentru vreo modificare/completare a site-urilor (si am apelat de nenumarate ori), ne-au ajutat imediat. Concluzie: RECOMAND!

 4. Apelati cu incredere la PAM Design – profesionalism, consultanta online, calitate a serviciilor…. recomand tuturor firmelor serioase.

 5. Sunt foarte multumit de serviciile prestate de PAM Design, site-ul realizat de ei este super, si chiar a fost apreciat de clienti.

 6. Si eu, la fel pot sa spun ca am doar cuvinte de lauda la adresa echipei PAM Design – si le multumesc pentru promtitudinea si profesionalismul de care au dat si dau dovada ori de cate ori este nevoie. Ii recomand si eu tuturor celor interesati de serviciile dumnealor.

 7. Recomand cu caldura PAM Design. Colaborarea cu Adrian a fost o placere avand in vedere talentul, rabdarea si capacitatea de comunicare excelenta de care da dovada. Abia astept urmatorul proiect comun !

 8. Recomand cu incredere echipa PAM Design condusa de Adrian. Mentionez ca afacerea mea e stabilita in IRLANDA si am dat de PAM Design cercetind si analizind concurenta in U.K. Atunci chiar nu am realizat ca sunt stabiliti in Romania dar am fost surprins de metodele SEO pe care foloseau.
  Dupa o experienta neplacuta si timp pierdut cu alte firme cu primele 2 website uri a inceput al 3 lea website cu firma Pam Design. Am recomandat firma respectiva la Alex – un amic foarte bun care si el timp de 3-4 ani buni a incercat 4-5 firme si care are numai 6 websiteuri date in administrare ptr SEO echipei Pam Design.
  Mentionez ca in online marketing nu se intimpla nimic “magic” dar Adrian a fost singurul intilnit de mine care nu a promis marea cu sarea dar a incercat ce stia ca merge in legatura cu SEO la website-ul meu cu rezultate foarte bune, toate rapoartele foarte clare, si concise.
  Abia astept in functie de timpul meu liber sa incep urmatorul proiect cu ei !

 9. Mi-au facut un site exact cum vream eu , au fost promti de fiecare data si mi-au vorbit pe intelesul meu .
  Pretul a fost foarte bun pentru mine , adica cel mai mic in comparatie cu ceilalti .

  Stima
  Ioan

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite