Cum sa imi fac un site

Pentru ca foarte multi utilizatori de Internet se intreaba cum si ce trebuie sa faca ca sa isi construiasca un site, sa vedem cateva idei de inceput intr-o alta varianta fata de cele de mai inainte. 1. Domeniu si hosting – doua elemente strict necesare pentru existenta unui site. Plata atat a domeniului cat si…

Detalii

Pasi esentiali pentru crearea unui site nou

In acest articol se vor prezenta pasii importanti si esentiali in creaza unui site web si totodata cateva trucuri pentru a creste rating-ul site-ului si a face profit de pe urma acestuia. Fiecare utilizator care doreste sa isi creeze un site trebuie sa parcurga anumiti pasi obligatorii ce sunt vitali pentru functionalitatea si popularitatea site-ului si in cadrul acestui articol vom incerca sa prezentam pe scurt acesti pasi si importanta lor.

Detalii

Pagina web dinamica evolueaza

Iniţial internetul a constat din pagini statice, care erau actualizate doar ocazional de către deţinătorii lor.
Ulterior au fost realizate şi sisteme de gestiunea automată a informaţiilor dintr-un site Web, numite Content Management Systems. Acestea puteau construi pe loc – în mod dinamic, la cerere – versiunea cea mai nouă posibil a paginii web, şi anume prin consultarea unei bănci de date (sigur că şi aceasta trebuia actualizată permanent, dar asta se facea pe căi tradiţionale, nelegate direct de WWW). Dar şi această tehnică împarte oamenii în “creatori” de pagini Web şi “consumatori” mai mult sau mai puţin pasivi ai acestor pagini/informaţii/documente.

Detalii

Etapele realizarii unui website

Ce presupune crearea unui site web pentru afacerea ta sau brandul tau In zilele noastre practic orice afacere, activitate, dar si orice intreprinzator au nevoie de o prezenta pe internet, prin care sa isi creeze o imagine virtuala, prin care sa isi creasca vanzarile, si sa tina pasul cu cumpetitorii lor. Dezvoltarea internetului a fost…

Detalii

Vreau Site. Cum Fac Sa Nu Fiu Pacalit? Intrebari de pus:

– “site-ul va fi conform ultimelor standarde si norme de accesibilitate in domeniu ?” prin aceasta intrebare va asigurati ca site-ul nu va trebui refacut peste 6 luni si ca va fi vizualizat identic pe majoritatea browserelor/sistemelor de operare pastrand astfel mai mult vizitatori pe site-ul dvs

Detalii

Vreau Site. Cum Fac Sa Nu Fiu Pacalit? Cateva idei salvatoare

Vrei un site? Nu stii de unde sa pornesti in alegerea persoanei sau societatii potrivite care sa se ocupa de acet lucru? In continuare iti dam cateva idei.

Dupa regula: e mai bine sa combati decat sa tratezi vom expune cateva idei care ar putea duce la combaterea tepelor din domeniul webdesignului. Cu totii stim ca nu sunt putine iar persoanele fara o minima cultura web sunt tinte sigure.

Detalii

Sql / Mysql

SQL este un standard international in cautarea si gasirea de informatii din bazele de date. MySQL este, in fapt, un server SQL – el raspunde interogatiilor de informatie care sunt cuprinse in SQL. Puteti ”comunica” cu MySQL folosind o mare varietate de limbaje de programare (PHP-ul fiind unul dintre cele mai des folosite).

PHP

PHP: Hypertext Preprocessor este un limbaj de programare open-source, folosit in principal pentru creere de aplicatii de server si pentru pagini web dinamice. Cu sintaxa din C, Java si Perl, codul PHP este legat de pagini HTML si executa comenzile printr-un server care suporta PHP. Se foloseste pe scara larga impreuna cu baze de date MySQL. Acronimul PHP a insemnat la inceput “Personal Home Page.” PHP este folosit pe servere web UNIX si Windows.

Detalii

Java

Java este un limbaj de programare orientat-obiect, puternic tipat, conceput de Sun Microsystems la începutul anilor 90.

Un program Java compilat, corect scris, poate fi rulat fără modificări pe orice computer (PC, PDA etc) pe care e instalată o maşină virtuală Java (JVM=Java Virtual Machine). Acest nivel de portabilitate (inexistent pentru limbaje mai vechi cum ar fi C) este posibil deoarece sursele Java sunt compilate într-un format standard numit cod de octeţi (byte-code) care este intermediar între codul maşină (dependent de tipul computerului) şi codul sursă.

Detalii